Iznajmljivanje minibusa

Agencija Omnibus Travel klijentima omogućava jednostavno i brzo iznajmljivanje minibusa sa vozačem. Agencija iznajmljuje minibuseve u svom vlasništvu za sve vrste vanlinijskog međugradskog prevoza na teritoriji cele Srbije. Iznajmljujemo minibuseve za razne ture i posete turističkim manifestacijama, ekskurzije, izlete, prevoz grupa putnika na razne proslave, promocije i kulturne dogadaje… Minibuseve možete iznajmiti i za potrebe organizovanog prevoza putnika u inostranstvo.

Dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenta garantuju sigurnost i kvalitet usluge prilikom iznajmljivanja minibuseva. Klijentima su na raspolaganju pouzdani i dobro opremljeni minibusevi koji zadovoljavaju sve potrebe klijenata.

Prevoz putnika minibusom

Prevoz putnika minibusom je najbolje rešenje za komforan i siguran prevoz manjih grupa, posebno na dužim destinacijama. Omnibus Travel posebnu pažnju posvećuje kvalitetu i bezbednosti vozila, kao i profesionalnosti vozača i osoblja. Minibusevi su klimatiozovani, opremeljeni audio – video tehnikom i pružaju maksimalnu udobnost svakom putniku.

Cena iznajmljivanja minibusa

Najam minibusa je moguć po pređenom kilometru ili po auto-danu, što podrazumeva cenu za angažovanje na jedan dan. Cena iznajmljivanja minibusa zavisi od tipa i trajanja putovanja, broja putnika i drugih zahteva klijenata. Dostavite nam Vaš zahtev i spremni smo da Vam ponudimo najbolju moguću cenu prevoza putnika. Ponudu za najam minibusa sa vozačem ćemo izraditi i dostaviti Vam u najkraćem roku, po prijemu zahteva.

Poverenje su nam do sada ukazali brojni klijenti iz Srbije i inostranstva. Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije u vezi sa iznajmljivanjem minibuseva.