Iznajmljivanje kombi vozila

Omnibus Travel klijentima iznajmljuje kombi vozila sa vozačem. Agencija Omnibus Travel vrši prevoz putnika kombi vozilima u svom vlasništvu na teritoriji cele Srbije. Iznajmljujemo putnička kombi vozila za razne ture i posete turistickim manifestacijama, ekskurzije, izlete, prevoz grupa putnika na razne proslave, promocije i kulturne događaje… Kombi vozila možete iznajmiti i za potrebe organizovanog prevoza putnika u inostranstvo. Klijentima su na raspolaganju pouzdana i dobro opremljena kombi vozila koja mogu zadovoljiti različite potrebe klijenata.

Prevoz putnika kombijem

Prevoz putnika kombi vozilima je najbolje rešenje za komforan prevoz manjih grupa putnika. Agencija Omnibus Travel posebnu pažnju posvećuje kvalitetu i bezbednosti kombi vozila, kao i profesionalnosti vozača. Kombi vozila su klimatiozovana, opremeljena audio – video tehnikom i pružaju maksimalnu udobnost svakom putniku.

Cena iznajmljivanja kombi vozila

Cena iznajmljivanja kombi vozila zavisi od tipa i trajanja putovanja, broja putnika i drugih zahteva klijenata. Dostavite nam Vaš zahtev i spremni smo da Vam ponudimo najbolju moguću cenu prevoza putnika. Ponudu za najam kombija sa vozačem ćemo izraditi i dostaviti Vam u najkraćem roku, po prijemu zahteva. Najam kombija je moguć po pređenom kilometru ili po auto-danu.

Poverenje su nam do sada ukazali brojni klijenti iz Srbije i inostranstva. Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije u vezi sa iznajmljivanjem kombi vozila.