Omnibus Travel!

Vozni park Omnibus Travel-a se sastoji od vrhunski opremljenih vozila marki Neoplan, Daf, Bova, Temsa, Volkswagen, Mercedes benz, prosečne starosti od ne više od 3 godine. Možete bukirati lokalni transfer ili turu veće udaljenosti širom zemlje i Balkana.

Pozovite nas! +381 11 7610127
Cene transfera Aerodrom - Hotel u Beogradu po pravcu
Vozilo Marka Mesta Po kilometru Auto dan
Mini bus VW Crafter 19+1 0,60 € 180 €
Bus Temsa 31+2 0,90 € 216 €
Bus Daf 49+2 1,08 € 300 €
Bus Bova 59+2 1,08 € 300 €
Double decker Neoplan 83+2 1,44 € /

Najam autobusa i vozila

Našim voznim parkom možemo udovoljiti različitim zahtevima, a autobuse možete unajmiti za sve prilike, izlete, ekskurzije, tranfere, svečane proslave, promocije i slično. Nudimo usluge najma autobusa visoke turističke klase za prevoz putnika u zemlji i inostranstvu. Naša vozila imaju različitit broj sedišta i izdajemo ih prema Vašim željama i potrebama. Svi autobusi za iznajmljivanje su klimatizovani, visokopodni, sa audio i video opremom i pružaju pun komfor putnicima.

Vozila se iznajmljuju isključivo sa vozačima.Naši vozači sa višegodišnjim iskustvom, garancija su udobnog i sigurnog putovanja.

Sva vozila imaju uverenja Ministarstva saobraćaja za obavljanje međunarodnog saobraćaja, sve neophodne dozvole i sertifikate vezane za bezbednost i sigurnost samih vozila, kao i polise osiguranja za putnike.