Prevoz do Aerodroma Beograd

Agencija Omnibus Travel se bavi organizacijom transfera putnika. Omnibus Travel organizuje prevoz do Aerodroma Beograd i prevoz putnika od Aerodroma Nikola Tesla do svih destinacija u Beogradu ili nekom drugom gradu u Srbiji.

Prevoz putnika do i od Aerodroma se vrši vozilima u vlasništvu agencije, u dogovoru sa klijentima. Vozila u vlasništvu Omnibus Travela su kapaciteta od 8 do 83 sedišta, klimatizovana su, udobna i pouzdana. Sva vozila imaju uverenja Ministarstva saobraćaja za obavljanje međunarodnog saobraćaja, neophodne dozvole i sertifikate, kao i polise osiguranja za putnike.

Aerodromski transferi autobusima

Aerodromski transferi našim autobusima su najbolji način da veće grupe putnika komforno prevezete od i do aerodroma. Za manje grupe i pojedince preporučujemo kombi vozila koja poseduju dovoljno mesta i za putnike i za prtljag. Agencija Omnibus Travel nudi kvalitetan, udoban i brz prevoz putnika do i od Aerodroma Beograd po zahtevima klijenata.

Transferi Srbija

Pored aerodromskih transfera agencija Omnibus Travel organizuje i transfere putnika na teritoriji Republike Srbije. Transfer podrazumeva prevoz pojedinca ili grupe putnika u jednom pravcu od tačke A do tačke B. U zavisnosti od potreba klijenata, dužine putovanja i broja putnika određuje se tip i veličina vozila, kao i vreme i mesto polaska.

Cena transfera

Cena transfera putnika zavisi od kilometraže, broja putnika, trajanja transfera i sl. Tačnu cenu transfera možete dobiti slanjem upita na email info@omnibustravel.rs ili pozivom na broj +381 60 58 58 028. Budući da agencija Omnibus Travel poseduje sopstvene autobuse, minibuseve i kombi vozila, verujemo da Vam možemo ponuditi kvalitetnu uslugu transfera po povoljnim cenama.

Poverenje su nam do sada ukazali brojni klijenti iz Srbije i inostranstva, državne institucije, renomirane domaće i svetske kompanije. Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije u vezi sa prevozom putnika do i od aerodroma, kao i transferima na drugim destinacijama u Srbiji i okruženju.