Omnibus Travel!

Vozni park Omnibus Travel-a se sastoji od vrhunski opremljenih vozila marki Neoplan, Daf, Bova, Temsa, Volkswagen, Mercedes benz, prosečne starosti od ne više od 3 godine. Možete bukirati lokalni transfer ili turu veće udaljenosti širom zemlje i Balkana.

Pozovite nas! +381 11 7610127
Cene transfera Aerodrom - Hotel u Beogradu po pravcu
Vozilo Marka Mesta Cena
Mini bus VW Crafter 19+1 jedan pravac € 72
Bus Temsa 31+2 jedan pravac € 96
Bus Daf 49+2 jedan pravac €120
Bus Bova 59+2 jedan pravac €120
Double decker Neoplan 83+2 jedan pravac /

Transferi autobusom za grupe i individualce

Omnibus Travel Vam nudi transfere putnika na području cele Srbije i šire. Za Vas možemo obaviti transfere od aerodroma do željene destinaciji, kao i od grada do grada u Srbiji ili iz Srbije u inostranstvo i obratno, jednosmerne ili povratne. Naš vozni park je sačinjen od novih i modernih vozila sa kojima je Vaš transfer pouzdan i udoban.

S obzirom da posedujemo sopstveni vozni park u prilici smo da ponudimo usluge transfera po jako dobrim cenama. Na formiranje cena transfera zavisi od više stvari, kao što je kilometraža, broj putnika, vremensko trajanje transfera i slično, za transfere ne postoji jedinstveni cenovnik, već ćete najbolju ponudu dobiti slanjem upita ili telefonskim kontaktom.

Sva vozila imaju uverenja Ministarstva saobraćaja za obavljanje međunarodnog saobraćaja, sve neophodne dozvole i sertifikate vezane za bezbednost i sigurnost samih vozila, kao i polise osiguranja za putnike.