O NAMA

Omnibus Travel d.o.o. je agencija koja se bavi organizacijom i realizacijom vanlinijskog prevoza putnika na relacijama kao i rentiranjem autobusa sa vozačima u Srbiji, regionu i čitavoj Evropi, uz odgovarajuću licencu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Naša vozila se mogu iznajmiti isključivo sa vozačem, za potrebe transfera manjih ili većih grupa putnika od i do aerodroma, za raznovrsne turističke aranžmane, prevoz sportskih ekipa, ekskurzija, učesnika poslovnih skupova i drugih masovnih događaja, prevoz zaposlenih.

Za svojih 15 godina postojanja, Omnibus Travel je postao prepoznatljiv kao jedan od najpouzdanijih partnera u branši, nudeći uslugu visokog kvaliteta po povoljnim cenama. Naš vozni park se konstantno unapređuje i u ovom trenutku broji 16 vozila, kapaciteta od 7 do 87 mesta: 11 turističkih autobusa (4 dabl-dekera i 7 solo autobusa), 3 minibusa i 2 putnička kombi vozila. 

Vozni park čine vozila renomiranih nemačkih proizvođača Mercedes-Benz i Neoplan, novije proizvodnje, besprekorno očuvana, udobna i pouzdana, koja u rukama naših iskusnih vozača pružaju iskustvo maksimalne bezbednosti i komfora.

Omnibus travel predstavlja prvi i pravi izbor za najam autobusa. 

Omnibus Travel d.o.o. je deo šire grupacije, jedinstvene na srpskom tržištu, u sklopu koje posluju turistička agencija Omniturs, sa razvijenim sektorima za outgoing i incoming turizam, zatim Belgrade City Hotel (kategorisan sa 4 zvezdice), prestižni restorani Savamala zajedno smo tu za sve vas koji ste gosti i domaćini, turisti i posetioci da pružajući celokunu uslugu od transfera, prevoza, iznajmljivanja autobusa, organizovanja putovanja i izleta tako i organizovanja kompletnog boravka u Beogradu, Srbiji, Balkanu i Evropi.